Els dies 9 i 16 de febrer arriben les semifinals de la 4a. edició de LLUMPLUGGED
Els semifinalistes de l’edició d’enguany són:

ENTRE D’ALTRES
EL QUINTO CARAJILLO
ARES
CÈLIA VILA

Durant la semifinal es comptarà el 50% del vot popular entre les actuacions dels dos dies i el 50% del vot del jurat per determinar quins seran els 2 grups que actuaran a la final de la 4a. Edició de Llumplugged el diumenge 18 de febrer.

Les actuacions d’avui: ENTRE D’ALTRES (23:00) i EL QUINTO CARAJILLO (24:00)

Entre d’Altres és un trio de Manresa amb temes propis en català i castellà d’estils molts diversos però mantenint una mateixa essència.
Fa un any que va començar el projecte i des de llavors, busquen lletres i músiques amb les que es senten identificats, intentant que els seus directes siguin propers, buscant comunió amb el públic i apropar-los a la seva música.

El Quinto Carajillo neix el 2015 a Sant Joan de Vilatorrada, inicialment format per dos integrants Jonathan Olmedo “Canijblood” (veu i guitarra) i Carles Fernández “Charlie rompesomieres” (guitarra) que inicien aquest viatge com a hobby. Poc després s’uneixen Edgar Díaz “Eskuan” (veu i Bongos) i Dídac Girona “El Zurzio” (caixa flamenca) començant a donar forma a les primeres lletres i acords escrits per Canijblood i Charlie. La següent incorporació és Gemma Simats “La Quinta” (veu, piano i violí) que aporta un toc màgic i femení a la formació, essent llavors quan es realitzen els primers directes entre amics i família. A principis del 2016, s’incorporen dos pilars, Eloy El Quinto Carajillo neix de l’amistat, de la il·lusió, del gaudir i de l’aprendre, de la fusió de personalitats i estils, de la passió per la música i el plaer de compartir-la.
El Quinto Carajillo és una banda versàtil, i compten amb diferents formats per adaptar-se a tot tipus de concerts.
El format amb el que es presenten al concurs és el format “Arreplegats” que interpreta versions de rumba i flamenc d’artistes com Los Delinqüents, Martires del Compàs, Estopa, Astola, Muchachito, Peret, creant un ambient de festa, positivisme i humor.

Un cop acabades les actuacions es podrà fer la votació.
La suma de vots de tots els dies és el que determina els dos finalistes de LLUMPLUGGED.
Us recordem que els vots populars estaran a disposició de tothom qui els vulgui consultar.

 • Data
  09/02/2018
 • Hora
  23:00
 • Preu
  Gratuït
 •  
 • Compartir

  Facebooktwitter