Comença la 4a. edició de LLUMPLUGGED, el concurs que pretén donar veu i difusió a les diferents propostes musicals de la comarca.

El públic assistent a cada concert puntuarà cada una de les actuacions durant la primera fase del concurs ( dies 12, 19 i 26 de gener i 2 de febrer)
El resultat del vot popular serà el que determinarà 3 dels grups que passaran a les semifinals(dies 9 i 16 de febrer) el tercer semifinalista serà triat pel jurat.

Les actuacions d’avui: CÈLIA VILA (23:00) i ARYA CANO (24:00)

La Cèlia Vila és cantant i viatja arreu del món amb la seva guitarra, esperant que tothom, sigui on sigui gaudeixi de la música i es senti com a casa.
Temes propis o èxits del moment, la Cèlia combina qualsevol gènere musical fent que la música formi part de les nostres vides.
Amb un aire íntim i nostàlgic, Arya Cano versiona temes de diversos estils musicals portant-los al seu terreny personal i acompanyant-se de la seva guitarra o l’ukelele.

Un cop acabades les actuacions es podrà fer la votació.
No és una competició entre els dos grups que actuen cada divendres. La suma de vots de tots els dies és el que determina l’ordre per passar a la semifinal de LLUMPLUGGED.
Us recordem que els vots populars estaran a disposició de tothom qui els vulgui consultar.

 • Data
  02/02/2018
 • Hora
  23:00
 • Preu
  Gratuït
 •  
 • Compartir

  Facebooktwitter