Comença la 4a. edició de LLUMPLUGGED, el concurs que pretén donar veu i difusió a les diferents propostes musicals de la comarca.

El públic assistent a cada concert puntuarà cada una de les actuacions durant la primera fase del concurs ( dies 12, 19 i 26 de gener i 2 de febrer)
El resultat del vot popular serà el que determinarà 3 dels grups que passaran a les semifinals(dies 9 i 16 de febrer) el tercer semifinalista serà triat pel jurat.

Les actuacions d’avui: EL QUINTO CARAJILLO (23:00) i MANTEKA (24:00)

El Quinto Carajillo neix el 2015 a Sant Joan de Vilatorrada, inicialment format per dos integrants Jonathan Olmedo “Canijblood” (veu i guitarra) i Carles Fernández “Charlie rompesomieres” (guitarra) que inicien aquest viatge com a hobby. Poc després s’uneixen Edgar Díaz “Eskuan” (veu i Bongos) i Dídac Girona “El Zurzio” (caixa flamenca) començant a donar forma a les primeres lletres i acords escrits per Canijblood i Charlie. La següent incorporació és Gemma Simats “La Quinta” (veu, piano i violí) que aporta un toc màgic i femení a la formació, essent llavors quan es realitzen els primers directes entre amics i família. A principis del 2016, s’incorporen dos pilars, Eloy El Quinto Carajillo neix de l’amistat, de la il·lusió, del gaudir i de l’aprendre, de la fusió de personalitats i estils, de la passió per la música i el plaer de compartir-la.
El Quinto Carajillo és una banda versàtil, i compten amb diferents formats per adaptar-se a tot tipus de concerts.
El format amb el que es presenten al concurs és el format “Arreplegats” que interpreta versions de rumba i flamenc d’artistes com Los Delinqüents, Martires del Compàs, Estopa, Astola, Muchachito, Peret, creant un ambient de festa, positivisme i humor.

Manteka va començar a principis del 2011 amb el seu primer disc “Callejero”  fusionant flamenc amb reggae, funky, latin i rumba.
El grup el formen: Carlos Pardo: piano, Edu Palomares: baix, Sergio Murillo: bateria, Paquillo Garcia: guitarra, Rafa Pulido: veu

Un cop acabades les actuacions es podrà fer la votació.
No és una competició entre els dos grups que actuen cada divendres. La suma de vots de tots els dies és el que determina l’ordre per passar a la semifinal de LLUMPLUGGED.
Us recordem que els vots populars estaran a disposició de tothom qui els vulgui consultar.

 • Data
  26/01/2018
 • Hora
  23:00
 • Preu
  Gratuït
 •  
 • Compartir

  Facebooktwitter