Quan una persona veu per primer cop un concert d’en Pol Fuentes es queda bocabadada, perquè probablement no ha vist mai res semblant.
El concert de la gira EMBRANZIDA és un espectacle d’una hora pensat perquè es faci curt i deixi amb ganes de més, encara que l’espectador no conegui cap de les cançons.
Pol Fuentes guia a l’espectador en un viatge narratiu que sedueix i hipnotitza el públic.
Quins són els ingredients?
*Tres músics acompanyants de primer ordre, multi-instrumentistes, que amb tot el seu talent fan un embolcall variat i atractiu a les lletres d’en Pol. Els músics són Bernie Sànchez (Mine!, Joana Serrat, Enric Montefusco, Èric Fuentes, Eh!, Murdoc),
Iban Rodríguez (Rosa-Luxemburg, C.E Dharma, Rocío Márquez) i Oriol Francisco (Mendetz, Maria Rodés, The Handclappers, Tralla)

* Posada en escena amb elements teatrals. En Pol es disfressa, recita i narra. A més a més d’un cantant amb personalitat, tenim un actor imprevisible dalt l’escenari.

* En un concert de Pol Fuentes el públic mou el cos i el cervell. En els discos i els concerts de Pol Fuentes tot té un perquè i el contingut és la matèria primera. Les entrevistes sobre les seves cançons normalment no tenen temps d’analitzar el disc perquè tota cançó té un missatge o una reflexió profunda. Per al públic és un plaer notar el ball de les idees i els records al seu cap.

* Energia i follia Aquests dos ingredients que eren característics dels concerts de Rosa-Luxemburg es mantenen en la carrera en solitàri de Pol Fuentes. El concert té una corba ascendent d’energia, acabant amb suor dalt l’escenari i atenció pel fet que qualsevol cosa sorprenent pot passar a cada compàs.

* ESPECTACLE AMB TAQUILLA INVERSA:
L’entrada és gratuïta i tu decideixes el seu valor. Gaudeix de l’espectacle i en acabar pots fer l’aportació que creguis convenient.

 • Data
  20/01/2019
 • Hora
  19:00
 • Preu
  Gratuït
 •  
 • Compartir

  Facebooktwitter