A David Palau se’l coneix com a ” el guitarrista dels famosos” i es que és el guitarrista principal de Serrat i Sabina, ha treballat amb artistes tan nacionals com internacionals.
Alejandro Sanz, David Bisbal, Ana Belén, Miguel Bosé o Miguel Rios en l’àmbit nacional, Bobby Kimball (Toto), Bill Champlin (Chicago) o Fran Cosmo (Boston) són només alguns dels noms que han comptat amb
la professionalitat d’aquest músic guanyador d’un Grammy i amb una experiència de més de 2000 concerts arreu del planeta.
Nacho Romero és un músic amb una dilatada carrera professional de més de 20 anys als escenaris i junt amb David Palau creen un tandem perfecte oferint un directe potent i de qualitat en el que capten al públic amb els temes més representatius de varies dècades.

Tots els dijous, divendres, dissabtes i diumenges des de les 19:00 i fins les 24:00 viurem l’estiu en un entorn privilegiat on poder sopar, gaudir d’un concert o fer una copa envoltats del patrimoni arquitectònic del Bages i d’unes vistes privilegiades.

SOPEM?
Tots els dies al pati de la Torre Lluvià trobaràs dues propostes gastronòmiques per sopar o picar alguna cosa durant el concert.

COM ARRIBAR A LA TORRE LLUVIÀ?
* A només 5 minuts de Manresa.
* Aquí tens la ubicació: https://maps.app.goo.gl/kUpfYc8piYHjQZMT8

COM ACONSEGUEIXO ENTRADES?
* Pots comprar les entrades anticipades AQUÍ
*Per garantir que estigueu junts cal que compreu les entrades juntes.