Guillem Roma acomiada “La constant i la variable”
Després d’un any d’estrenes per Guillem Roma i la seva banda, amb més de 37 concerts, la presentació de l’últim EP, festivals, gira Mexicana, soldouts i una rebuda emocionant per part de crítica i públic, el músic osonenc publica la cançó “Despedida” que donarà nom a la gira de concerts d’aquesta primavera i estiu.
Una temporada que serà l’última oportunitat de poder veure en directe l’espectacle de “La constant i la variable” abans d’una parada per preparar la música que vindrà.
Amb aquest espectacle Guillem Roma ha anat un pas mes enllà en la posada en escena amb la participació dels músics i el públic en un concert original on la vida de les cançons i la complicitat amb una banda de luxe és el centre de l’espectacle.
Un format proper i estimulant per connectar amb la part més essencial de les cançons del músic a través d’un viatge per influències que uneixen el mediterrani amb els sons llatinoamericans.

Reprenem l’activitat del Voilà complint totes les mesures de seguretat, aforament i distàncies.
A partir d’ara des que s’obrin portes fins que tanquem tindrem coques amb massa de pizza per si voleu sopar.
Per garantir la seguretat entre grups i el control de l’aforament no es venen les entrades de forma unitària sinó la taula sencera.
Els tipus de taules són:
TAULA DE FINS A 6 PERSONES / TAULA DE FINS A 5 PERSONES / TAULA DE FINS A 4 PERSONES / TAULA DE FINS A 2 PERSONES
També hi ha algunes taules de 4 persones que poden convertir-se per a 2.

*Cal accedir al local amb la mascareta posada fins que estigueu a la taula que teniu asignada.
*Respecteu la distància de seguretat.
*Uilitzeu el gel hidroalcohòlic al entrar.