En Joan Reig, bateria d’Els Pets i membre d’altres formacions com Refugi, Mesclat i Tàrraco Súrfers consolida amb el seu primer disc “Joan Reig”, i l’avançament de la cançó “Pessic de mel” del segon disc que veurà la llum al setembre, la seva carrera com a cantant. Es tracta del projecte més íntim i personal de l’artista constantinenc.

Per primera vegada treu un recull de cançons pròpies en un projecte en solitari, com a Joan Reig.

El repertori es compon de cançons del disc, versions de músics com Bob Dylan, Elvis Presley o Elvis Costelo. Completaran l’espectacle cançons d’Els Pets de Joan com S’ha acabat, Segon Plat o El poble sobre el barret de fum. En aquest concert l’acompanyen el Sergi Esteve a la guitarra i el Sergi Carós al baix.

Tots els dijous, divendres, dissabtes i diumenges des de les 19:00 i fins les 24:00 viurem l’estiu en un entorn privilegiat on poder sopar, gaudir d’un concert o fer una copa envoltats del patrimoni arquitectònic del Bages i d’unes vistes privilegiades.

SOPEM?
Tots els dies al pati de la Torre Lluvià trobaràs dues propostes gastronòmiques per sopar o picar alguna cosa durant el concert.

COM ARRIBAR A LA TORRE LLUVIÀ?
* A només 5 minuts de Manresa.
* Aquí tens la ubicació: https://maps.app.goo.gl/kUpfYc8piYHjQZMT8

COM ACONSEGUEIXO ENTRADES?
* Pots comprar les entrades anticipades AQUÍ
*Per garantir que estigueu junts cal que compreu les entrades juntes.