abras

Després de dos anys i mig sense treure nou material discogràfic, MiquelAbras ens regala tretze noves cançons que donen forma al cinquè disc d’aquest artista.
“Per amor a l’art” (Música Global 2014) és el nom d’aquest treball composat ,gravat i mesclat a La Bisbal d’Empordà sota la producció de l’empordanès CarlusRamió, que ha sabut treure tota la força d’aquesta privilegiada veu trencada.

Amb aquest disc Abras ha volgut homenatjar a totes les personesque en algun moment del dia, tenen temps per ajudar als altres sense esperar res a canvi, és a dir, per amor a l’art.
En aquest nou treball MiquelAbras treu la seva vessant més romàntica amb temes com “Dies de Glòria”, “Et miro, em mires irius”, “Ets part de l’aire”, així com la més reivindicativa amb “Per amor a l’art”, “Injustícia” o “Vivim el present”. Abrasparla sense filtres ni metàfores de les seves experiències en l’amor, en la vida i fins i tot es permet el luxe de fer-se una auto- radiografia dels seus defectes amb la cançó “Visceral”.

Ja han passat deu anys des de la sortida del primer disc del bisbalenc i ja són nombrosos els premis que ha guanyat durant aquesta consagrada trajectòria. Però en aquest últim disc, Abras té molt clar a qui ha d’agrair la seva continuïtat en aquesta professió i ha dedicat una cançó al seu públic més fidel “El millor premi ets tu”.

 • Data
  05/04/2015
 • Hora
  19:00
 • Preu
  10 Euros
 • Pots comprar les entrades anticipades al Voilà! o reservar la taula pel concert a voila@voila.cat
 •  
 • Compartir

  Facebooktwitter